Debat Perdana: Nurul Izzah VS Raja Nong Chik

Coretan masa ambik foto ini kat Tmn Sri Sentosa pun "cukup menarik" krn lepas ambik foto ni sebelum naik ke pejabat PKR sorang orang otai pejabat RNC yg terletak di bawah tu nampak I senyum lepas ambik foto., so dia pun sembang dgn I borak "isu semasa" gua kira entertain sama dia lah., borak punya borak dia pun tau I ni hard core so dia tanya I selalu buat kerja ini itu tambah pula skrang kuat ambik video foto cover aktiviti PKR tu dia kata ada orang bagi tau dia I "di bayar" tapi I kata satu sen pun gua tak ambik tambah lagi I sponsor ink printer 3 bulan sekali yg hanya RM10.00 buat refil berbulan2 sekali., inilah hakikat dgn Cina MCA ni yg tak boleh paham ujudnya semangat tulin tanpa mengharapkan imbuhan., maklumlah dia BN punya orang mmg mestu mau untung walaupun tugasan itu di wajibkan., itu budaya BN., tak cari untung maksudnya perkara pelik

No comments:

Do feel free to provide suggestions, ideas, comments, complaints or articles. Thank you

EMAIL:
malaysianindian1@gmail.com

To post comments, you need not log in to the Google account, just click Anonymous.


Malaysian Indian Ethnic Cleansing by UMNO led government

Google