Identiti penyamar PAS di Seremban terbongkar!



sumber: King of Goblok
Bro, aku ada story pasal 1 mamat yang ngaku ahli PAS kaw seremban yang kuar buletin utama malam semalam dan kebanyakan paper hari ni…nama budak ni macam yang stated dalam attachment tu.
Nama gelaran die kat area Rasah,Seremban Abi Tiger(kah kah kah).
Background budak ni family die semua umno tegar…
Ayah dia En Sohaimi adalah kepimpinan tertinggi umno Seremban dan PA kepada senator Najib(BN caw Rasah).
Abang die adalah ahli umno dan pekida Seremban dengan gelaran “ayah ais”..hehehe.. paham paham la..
Ok citer budak ni memang tak ada keje merayap hari2 dengan motor memekak die.
Moto modenas GT135 kaler oren..mamat ni juga pernah masuk mentor yang lepas tapi tak layak.namun die dapat slot jemputan khas duet ngan Afdlin Sauki.
lu boleh cari kat you tube..mamat ni punya bodoh kat kawasan ni Taman Rasah Jaya .Ramai kenal die sebagai ahli umno yang aktif dan sekarang ramai dok gelak kat die..
harap lu boleh up cerita ni.kalo detail tak cukup bagitau wa.
p/s : Gua salah sorang yang pegang banner yang tutup muka tu.. dapat upah jer..psstt jangan siar nama gua taw!!
Opppsss…adeh tersalin plak lak lu punya pesan sama gua beb.. sory ek.. kah kah kah!!
Bukti mamat ni pencacai UMNO
Lihat kat Facebook akaun dia di sini : Klik dan 1 lagi acc dia di sini 
Ni gambar semasa join mentor tapi gagal.. kah kah kah!
Kantoi mantoi.. puas hati kah kah kah!!

1 comment:

Anonymous said...

bodohnya budak skola aku nie...cam setan ader lah..prangai x ubah2 since zaman skolah.

Do feel free to provide suggestions, ideas, comments, complaints or articles. Thank you

EMAIL:
malaysianindian1@gmail.com

To post comments, you need not log in to the Google account, just click Anonymous.


Malaysian Indian Ethnic Cleansing by UMNO led government

Google